Fotografie

9 Must Take Photos * Sinterklaas foto’s voor in je fotoboek!

8 november 2016

Aanstaande zaterdag is hij er weer. Sinterklaas en zijn Pieten komen weer naar Nederland! Wij zullen lekker voor de buis zitten terwijl de Pakjesboot aanmeert in Maassluis.

Voor mij is de intocht echt zo’n moment waarop je weet dat de feestdagen beginnen en het einde van het jaar in zicht is. Een tijd vol gezelligheid en leuke momenten. Momenten om vast te leggen. Al vergeet ik dat meestal op zo’n moment, juist omdat ik zo aan het genieten ben.

Ik wil er dit jaar meer op letten dat ik foto’s maak van de mooie momenten. Niet dat ik dan continue met mijn camera rond wil lopen, maar gewoon een paar foto’s op de juiste momenten. Voor het Sinterklaasfeest heb ik daarom een lijstje gemaakt met ‘9 Sinterklaasfoto’s voor in je fotoboek’. Deze foto’s zijn echte Musthaves voor in het fotoboek van (jou en/of) je kindje!

Dit is mijn lijstje met ‘Must Take Photos’ voor het Sinterklaasfeest:

sinkerklaas foto voor je fotoboek - must take potos sinterklaasfeestDit lijstje symboliseert voor mij 9 memorabele momenten die met Sinterklaas te maken hebben:

  • Welkom Sinterklaasje * Een foto van de intocht van Sinterklaas, Sinterklaasfeest bij papa/mama/opa/oma op het werk of een andere plek waar Sinterklaas verwelkomt wordt
  • Thuis voor de buis * Je kindje die de intocht of het Sinterklaasjournaal kijkt
  • Lieve Sint en Piet… * Een tekening voor Sint en Piet, het verlanglijstje, een Sinterklaasgedicht.. vul maar in!
  • Sinterklaas kapoentje… * …Gooi wat in mijn schoentje! Tijd om je schoen te zetten! Eens kijken wie er lief is geweest 😉
  • Oh kom er eens kijken… * …Wat er in mijn schoentje zit! Het moment waarop ze het cadeautje in de schoen zien 🙂
  • Op de foto met de Sint * Die foto mag natuurlijk niet ontbreken in het fotoalbum
  • Op de foto met Piet * En natuurlijk ook met Piet op de foto!
  • Pakjesavond * Gezelligheid, een zak vol cadeautjes, surprises of het snoepgoed… wat blijft jou het meest bij van Pakjesavond? 😉
  • Wie zoet is krijgt lekkers * Pepernoten, taaitaai poppen, kruidnoten, speculaas, hmmm!
Doe je mee?

De foto’s hoeven niet in een bepaalde volgorde gemaakt te worden en je kan ze verspreid maken tot aan 5 december of misschien wel allemaal op één dag maken. Lijkt het je leuk om mee te doen met deze photochallenge? Deel je foto dan op Instagram of Facebook en tag je foto met #project_sintfoto. Via de tag kun je namelijk ook de foto’s van anderen zien die meedoen met dit fotoproject.

Ik ben erg benieuwd naar jullie foto’s! Ben jij benieuwd naar mijn foto’s? Volg me dan op Facebook of Instagram 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *