Over Project Apart

Heerlijk zo’n avondje op de bank door plaatjes scrollen op Pinterest of Instagram. Toch? Ik vind dat zooo leuk! Ik raak altijd helemaal geïnspireerd om mijn huis verder af te maken en mooi in te richten, iets nieuws te proberen met mijn spiegelreflexcamera of vind er leuke ideetjes om eens met de kids te doen.

Niks mis mee toch? Toch merk ik, dat ik op den duur alleen maar inspiratie opdoe en er niet zoveel écht mee doe. Mijn hoofd liep op den duur helemaal over van alle ideeën. Van stylingtips die ik in de slaapkamer wil toepassen tot het verbouwen van de complete zolder en van spontane foto’s van de kids tot een keer op pad gaan voor een dagje straatfotografie. Maar met al die leuke ideeën deed ik niets.

“Met al die leuke ideeën deed ik niets”

 

Wil jij ook zélf aan de slag?

Dat moest anders. Ik ben altijd al creatief geweest en ik vind het altijd geweldig als ik zelf iets heb gemaakt of gecreëerd. Des meer zin had ik om weer creatief bezig te zijn. Tijd dus om te stoppen met ‘pinnen’ (en plannen maken) en gewoon te doen!!!

Mijn blog is nu mijn motivatie om ook écht te doen en aan de slag te gaan met allerlei creatieve (aparte) projecten. Ik wil graag jullie inspireren en motiveren om ook aan de slag te gaan. Probeer het gewoon. Lukt het niet? Volgende keer beter!

Project Apart Blog - Goede ideeën voor het dagelijkse leven

Welke projecten doet Project Apart?

Aparte projecten 😉 Flauw hè? Ik hou van dingen anders doen. Anderen zien dit soms als apart. Vandaar dus Project Apart. Voor mij houdt dat in dat ik het liefst originele, unieke of vernieuw(en)de en creatieve projecten met jou deel.

Dit kunnen allerlei projecten, ideeën, trends of producten zijn die ik tegenkom of zelf maak. Meestal hebben ze te maken interieur, fotografie, het gezin & dagelijks leven. Mijn passies.

Niet creatief genoeg?

Daarom heb ik juist deze blog. Ik leg het je graag uit hoe je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Wat voor mij belangrijk is, is dat mijn tips of diy’s makkelijk toepasbaar moeten zijn. Iedereen moet het zelf ook kunnen doen. Of je nu wel of geen ervaring met fotografie, interieurstyling, klussen, etc.

“Mijn tips & DIY’s zijn makkelijk toepasbaar”

 

 

project-apart-about-me

Wie schrijft de blogs van Project Apart?

That’s me! Aangenaam! Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Nicky, woon in een klein dorpje in Zeeland en ben de moeder van twee prachtige kinderen: Vera (2013) en Siebe (2016). Ik ben getrouwd met de liefste man, Erik.

Al heel mijn leven ben ik bezig met creatieve ‘projecten’. Zo heb ik teken- en schilderles gevolgd, speel ik vanaf mijn 10de saxofoon, hou ik van ‘knutselen’ en ‘freubelen’, ben graag in de weer met mijn spiegelreflexcamera, doe hier en daar wat fotoshoots en grafisch ontwerpen, ben altijd bezig met mijn interieur (en tegenwoordig ook met de tuin).

Ik heb mijn Bachelor Facility Management gehaald in 2009, maar ben tegenwoordig werkzaam als interieuradviseur en communicatiemedewerker bij Woonboulevard Poortvliet. Hier schrijf ik ook blogs over interieur.

Ik ben ooit (ik denk in het najaar 2011) mijn blog gestart via Blogger.com. Na jaren af en toe wat schrijven, heb ik nu de smaak te pakken. Project Apart is nu een snelgroeiend inspiratieplatform geworden voor vrouwen die graag creatief aan de slag willen gaan met hun huis, fotografie of graag originele ideeën opdoen voor het dagelijks leven.

Meer weten over mij? Volg me dan op Instagram. Hier plaats ik dagelijks een foto en geef ik jullie (ook via Instastories) een kijkje in mijn dagelijks leven.

Say Hi!

Ik hoop dat ik je met mijn blog kan inspireren en motiveren om aan de slag te gaan. Als dat is gelukt, deel dan de blog die jou aan het werk (of denken) heeft gezet met jouw vrienden. Wie weet hebben zij er ook nog iets aan 🙂

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Like dan mijn Facebookpagina en zeg meteen even ‘hallo!’ (of iets anders, dat mag ook 🙂 ). Dan zeg ik ook even ‘hallo’ terug. Want zeg nou zelf, kennismaken via deze pagina is toch eigenlijk wel een beetje onpersoonlijk? 😉