Lifestyle | Persoonlijk

Bucketlist * 30 Before 30

2 mei 2017
Project Apart - Bucketlist 30 before 30

Een paar weken geleden ben ik 29 worden. Bijna 30. Dertig! Dat is waar iedereen mij aan blijft herinneren. Maar weetje… ik vind het helemaal niet erg. Dat kan natuurlijk nog komen. Ik heb immers nog een jaar om te genieten van het leven als twintiger, voordat ik me druk hoef te maken over het leven als dertiger 😉

Bucketlist

En dat laatste jaar als twintiger wordt uiteraard LEGEN – wait for it – DAIRY! Ik ga namelijk mijn bucketlist afwerken. Of tenminste… dat is de bedoeling. Vlak voor mijn verjaardag heb ik daarom mijn bucketlist wat aangepast. De meeste van de punten op mijn bucketlist roep ik al langere tijd en wil ik eigenlijk graag voor mijn dertigste (nog) eens doen. Ik heb er nu dan ook een ‘30 before 30’ lijst van gemaakt.

30 Before 30

Om het leuk te houden is mijn ’30 before 30’ lijst een mix van makkelijke en iets moeilijker haalbare punten, maar nog steeds te doen binnen een jaar. Het zijn allemaal dingen die ik écht wil, waardoor ik echt gemotiveerd ben om dit lijstje voor mijn dertigste af te werken.

Hier komt’ie!

Project Apart - Bucketlist 30 before 30

Als ik naar deze lijst kijk, word ik helemaal blij. Ik heb er zin in! Misschien ben je benieuwd naar waarom sommige dingen op mijn lijst staan. Dat ga ik je allemaal nog laten weten. Elke keer als ik een item van de lijst kan afvinken, maak ik er een blogje van. Afgesproken?

Vraagje: wat heb jij nog op je bucketlist staan?Een nieuw fotoproject starten, Chique dineren (‘Michelin chic’!), Wekelijks bloggen op Project Apart, Naar een concert of festival gaan, Elke maand een kaart sturen, Citytrip met Erik (zonder kids), E-book publiceren, Voor- en achtertuin aanplanten, Minimaal 5 kg afvallen, Wijn leren drinken (en niet alleen de hele zoete), Een boek helemaal uitlezen, Een potje golven, Zelf een meubel maken, De perfecte worteltaart bakken, Mijn fotoalbums bijwerken!!!, Een nieuwe traditie beginnen, Mijn administratie op orde krijgen, Een movie-marathon houden, Verwendag voor mezelf, Een brief schrijven aan mezelf over 10 jaar, Losgaan met themadecoratie met een feest(dag), Een photowalk doen, Een girls day out met Vera, Volg een workshop, Een romantische ‘date night’ met manlief, Uitgebreid picknicken met het gezin, Compleet nieuw kapsel, Week offline (geen tv en geen mobiel), Een fanatieke spelletjes avond, Mezelf een geweldig cadeau geven voor mijn 30ste verjaardag

  1. Wat een leuke lijst! Op mijn bucketlist staat onder andere zwemmen met biggetjes op de Bahama’s, naar een optreden van Andrea Bocelli en een eigen lifestyle/foodbook uitbrengen!

  2. Wat een leuke lijst zeg! Ik moet ook maar weer eens snel een movie-marathon gaan houden. Lekker met vrienden op de bank, chippie erbij en een glas wijn natuurlijk . Rood vind ik trouwens ook echt niet lekker.

    1. Hee Chantal, inderdaad gezellig met vrienden een dag of heeeeeele lange avond films of series kijken 🙂 En gelukkig, ben ik in ieder geval niet de enige die (nog) niet van rode wijn houdt 🙂

    1. Hee Jessica, wat een leuke brief die jij al geschreven hebt. Ik hoop en wens voor jou dat je grote droom uit mag komen. Ik denk dat ik mijn brief over een paar maanden pas ga schrijven. Of ik heel de brief op de blog ga delen, dat weet ik nog niet, maar delen ervan zeker. En elke keer als ik iets kan afstrepen schrijf ik een blogje 🙂

  3. Leuk. Iedereen is weer anders, dus wel verrassende dingen staan er op, die ik nooit zou doen, of misschien een idee om een keer te gaan doen. Zelf had ik geen lijsje met mijn 30ste, maar kan het nu met mijn 40ste proberen. Wel de meeste dingen gedaan die ik graag wilde doen gelukkig. En girls day out met Vera elk jaar doen hoor! Of avondje of middag. Ik probeer zelf ook regelmatig met een van de jongens een een op een uitje te doen. Al is het maar een rondje fietsen, of spelletje.

    1. Ik heb inderdaad tot nu toe ook al veel gedaan wat ik wilde doen. De meeste dingen zijn niet eens echt grote dingen. En ik heb inderdaad zin om van de zomer een meidenmiddag met Vera te doen 🙂 En over een paar jaar een moeder-zoon uitje met Siebe :). Wat zou er verder nog op jou lijstje staan Miranda?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *