Contact

Hé, wat leuk dat je met mij in contact wilt komen!

Project Apart is een snelgroeiende inspiratieblog voor creatieve projecten voor je interieur, fotografie en lifestyle. Ik vind het leuk originele tips en trics te geven, bijzondere makeovers te laten zien, zelf aan de slag te gaan met een nieuwe DIY, trends te spotten of gewoon te schrijven over de mooie en bijzondere momenten van het dagelijks leven. Naast de blog kun je Project Apart ook vinden op Instagram, Pinterest en Facebook.

Wil je meer van mij weten? Lees dan hier verder.

Wil je met mij samenwerken?

Leuk! Vul het contactformulier hier in, dan krijg ik je bericht vanzelf in mijn mailbox.  Dan kijken we samen welke manier het beste past bij jouw product of dienst. Denk hierbij aan een gesponsorde blog, review, social media post, gastblog, winactie of misschien wel een ander ‘apart’ idee.

Heb je vragen over één van mijn blogs?

Wil je iets weten over een DIY, interieur, stad, fototip of iets anders dat je gelezen hebt? Laat dan een reactie achter in de comments of via Facebook. Dan probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden en hebben andere lezers er misschien ook nog wat aan 🙂

Heb je een andere vraag?

Is er iets dat je liever niet openbaar wilt delen, maar toch wilt laten weten of vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in.

Een momentje geduld aub 🙂

Ik doe mijn uiterste best binnen 48 uur te reageren op mailtjes, reacties en andere berichten. Dit doe ik echter naast het zorgen voor mijn twee lieve kids, tijd doorbrengen met mijn lief, het huishouden, drie dagen werken, bloggen en muziek maken, dus ik hoop dat ik op je begrip mag rekenen als het toch een keertje langer mocht duren.