Contact

Hé Hallo!

Wat leuk dat je op mijn site bent. Project Apart is een inspiratieblog vol met allerlei leuke projecten voor je interieur, fotografie en lifestyle. Ik vind het leuk originele tips en trics te geven, zelf te (leren) klussen, trends te spotten of gewoon te schrijven over de mooie en bijzondere momenten van het dagelijks leven. Naast de blog kun je Project Apart ook vinden op Instagram, Pinterest en Facebook.

Wil je meer van mij weten? Lees dan hier verder.

Wil je met mij samenwerken?

Leuk! Vul het contactformulier hier in, dan krijg ik je bericht vanzelf in mijn mailbox.  Dan kijken we samen welke manier het beste past bij jouw product of dienst. Denk hierbij aan een gesponsorde blog, review, social media post, gastblog, winactie of misschien wel een ander ‘apart’ idee.

Heb je vragen over één van mijn blogs?

Wil je iets weten over een DIY, interieur, stad, fototip of iets anders dat je gelezen hebt? Laat dan een reactie achter in de comments onder de blogpost of via Facebook/Instagram. Dan probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden en hebben andere lezers er misschien ook nog wat aan 🙂

Heb je een andere vraag?

Is er iets dat je liever niet openbaar wilt delen, maar toch wilt laten weten of vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in.

Een momentje geduld aub 🙂

Ik doe mijn best binnen een paar dagen te reageren op mailtjes, reacties en andere berichten. Hoe leuk ik het bloggen ook vind, ik heb ook nog mijn werk, mijn familie en vrienden en het huishouden, dus ik hoop dat ik op je begrip mag rekenen als het toch een keertje langer mocht duren.