Een Project Apart…

Welkom bij Project Apart

De blog ‘Project Apart’ bestaat inmiddels al zo’n 7 jaar denk ik? Ik heb echt geen idee hoelang precies. Ooit, vroeger, nog voordat ik moeder werd, ben ik deze blog gestart. Ik volgde al best wat blogs en het leek me leuk om mezelf ook eens in het bloggen te verdiepen. Nou hou ik er altijd al van om dingen net anders te doen dan anderen (apart) en verzin ik altijd wel een nieuw ‘project’ om mezelf mee bezig te houden dus de naam Project Apart was snel verzonnen.

Inmiddels weet ik veel van bloggen af (vind ik zelf) maar lukt het me maar niet om me aan de belangrijkste ‘regel’ van het bloggen te houden: regelmaat. Op de een of andere manier vind ik dat behoorlijk lastig. Waarschijnlijk omdat ik mezelf te veel druk op leg en ook veel te lang na kan denken over de planning en de uitwerking, waardoor ik vastloop op de daadwerkelijke uitvoering.

De alinea die nu volgt heb ik wel 10x herschreven. Ik wou het namelijk gaan hebben over de persoonlijke groei en ontwikkeling die ik afgelopen jaar heb doorgemaakt, maar ik merk dat dat een onderwerp is waar ik zoveel over zou willen zeggen dat ik heb besloten dat niet in deze blog te doen maar later in een volgende blog.

Voor nu komt het er vooral op neer dat Project Apart voor mij meer is dan een hobby. Het is mijn ‘kindje’. Ik wil ervoor zorgen en ik wil hier mezelf kunnen zijn. Zonder dat ik me persé aan een mezelf opgelegde planning houd. Oké, voor het gemak ga ik uiteraard wel mijn best doen om zoveel mogelijk op dezelfde dagen een bericht te posten. Gezien mijn gebruikelijke weekplanning zal dat meestal op woensdag of zondag zijn. Dus dan weet je dat alvast 😉

Dit eerste bericht is dus de zoveelste keer al dat ik een ‘eerste’ bericht schrijf. Normaal zou ik het helemaal groots communiceren dat er weer een blog online staat maar dat laat ik deze keer achterwege. Vandaag hou ik het gewoon bij ‘welkom op mijn blog’. Dank je wel dat je hier bent en ik hoop dat je nog eens terugkomt als er meer blogs zijn 🙂

 

 

Liefs Nicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *