Overige

Gehacked & Gecrashed (en een nieuw logo)

30 april 2017
Project Apart - Logo en website

Hè hè, eindelijk is mijn vernieuwde website klaar! Nou ja, soort van… er moet hier en daar nog steeds wel wat aangepast worden. Maar ik denk dat een eigen blog/website hetzelfde is als een eigen huis hebben… je bent nooit klaar 😉

Waar ik vooral superblij mee ben is mijn logo. Die had ik nog niet en nu wel! Samen met Lotte van Label LouLou hebben we dit logo en de huisstijl gemaakt. Ik ben er zo blij mee. Het past bij mij en dus ook bij Project Apart. Thanks Lotte!

 

 

Project Apart * Fotografie, interieur en lifestyle blog

Ook de layout van de website is wat veranderd. Ik heb een ander wordpress thema gekozen die hopelijk wat makkelijker werkt voor mij dan de vorige. Daar had ik nog wel eens ‘ruzie’ mee namelijk. De magazine layout vind ik heel fijn omdat ik dan per categorie mijn nieuwste blogs kan laten zien.

De reden dat ik nu een vernieuwde blog heb is vooral omdat ik een paar probleempjes had met mijn site. Ik wilde al wel een ander wordpress thema en wat dingen aanpassen maar wilde eigenlijk eerst tijd steken in het schrijven van blogs, want dat is wat ik het liefst wil doen!

Toch ben ik de laatste weken alleen maar met de ‘achterkant’ van mijn website bezig geweest. De reden dat ik toch eerst met de site zelf bezig ben geweest is omdat mijn site gehacked was. Er waren instellingen veranderd en het lukte niet om alles goed terug te krijgen. Daarnaast ben ik nu ook overgestapt naar een andere host voor de site. Terwijl ik hier allemaal mee bezig was (nieuwe site zoeken en wat dingen uitproberen), crashte ook nog eens de harde schijf van mijn laptop! Gelukkig hebben we alles terug kunnen halen, maar ik schrok me wel rot!

 

Ik baalde er wel een beetje van dat ik niet meteen met schrijven aan de slag kon. Ik had (en heb!) juist zoveel energie en inspiratie om blogs te gaan schrijven en projecten met jullie te delen. Ik wil aan de slag gaan. Gelukkig is de blog nu weer up & running.

Er zullen misschien hier en daar dus nog wel wat dingen aangepast worden. De sidebar is nog niet af, er zijn nog oude artikelen die nog teruggezet moeten worden, en er is vast nog meer. Maar dat maakt niet uit. Ik kan weer doen waar ik blij van wordt. Blogs schrijven! Aanstaande dinsdag kun je meteen weer een nieuwe blog van mij verwachten! 🙂

 

 

P.s. als er iemand is, die tips heeft voor het extra beveiligen van een wordpress website, dan hoor ik die graag! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *