Fotografie

Newborn Djustin * Mijn eerste newbornshoot!

13 mei 2017
Project Apart - Newbornshoot met Djustin - Newbornfotografie

Een paar maanden geleden zag ik via Facebook dat een vriendin van vroeger bevallen was van haar eerste kindje. Een zoon, Djustin. Wat ontzettend leuk! Tijdens haar zwangerschap heb ik haar nog een paar gezien (niet gek, want ik woon tegenover haar moeder) en gesproken. Gewoon koetjes en kalfjes 😉

Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik een week na de geboorte van Djustin een berichtje kreeg. Of ik foto’s wilde maken van hun kersverse gezinnetje :). Natuurlijk wil ik dat! Maar ik had nog nooit newbornfoto’s gemaakt. Ja, van Vera en Siebe, maar niet van een ander babytje.

Toch een beetje zenuwachtig ging ik naar Poortvliet (daar wonen ze). Gelukkig voelde het contact tussen mijn vriendin en haar vriend weer als vanouds. Tijd om eerst eens even bijpraten en ervaringen uit te wisselen over het moederschap 🙂

Djustin moest eerst nog even eten voordat we aan de slag gingen. Nadat Djustin zijn buikje vol had, heb ik mijn camera erbij gepakt en zijn we foto’s gaan maken. Djustin was klaarwakker! Wat vond hij het interessant. Hij keek al zo scherp uit zijn oogjes! Zo schattig!

We hebben vervolgens een uur foto’s kunnen maken. Wat deed Djustin het goed! Oke, af en toe wat mopperen, maar dat hoort er natuurlijk bij als je zo hard moet werken 😉 ’t Is niet niks voor een baby. Zie hier het resultaat van de newbornshoot:

Project Apart - Newbornshoot met Djustin - Newbornfotografie Project Apart - Newbornshoot met Djustin - NewbornfotografieProject Apart - Newbornshoot met Djustin - Newbornfotografie Project Apart - Newbornshoot met Djustin - Newbornfotografie Project Apart - Newbornshoot met Djustin - Newbornfotografie Project Apart - Newbornshoot met Djustin - NewbornfotografieProject Apart - Newbornshoot met Djustin - Newbornfotografie Project Apart - Newbornshoot met Djustin - Newbornfotografie

Het was heel mooi en bijzonder om deze newborn fotoshoot te mogen doen. Ik vind het ook altijd heel bijzonder als ik foto’s met jullie mag delen, dus aan de lieve papa en mama van Djustin (ja, dat zijn jullie nu ‘papa en mama van Djustin’): Dank hiervoor!

En bedankt voor jullie geduld na mijn computer crash! Wat ben ik me kapot geschrokken, ineens mijn harde schijf kapot. Dat heb ik jullie niet direct laten weten omdat ik je niet ongerust wilde maken. Ik heb er echt megaslecht van geslapen. Ik was echt bang dat ik alles kwijt was. Inclusief jullie foto’s. Wat moest ik dan? Hoe zou ik dat ooit tegen jullie moeten zeggen?

Gelukkig bleek dat we toch een goede back-up gemaakt hadden van heel de schijf én dus ook van de newbornfoto’s… pfieuw! Even een reminder voor iedereen: maak altijd een goede backup van je foto’s 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *