Persoonlijk

Vijf jaar en twee kinderen verder…

8 juni 2017
5 jaar getrouwd - Project Apart

Wat vliegt de tijd! Precies vijf jaar geleden zijn Erik en ik getrouwd. Ik had toen nooit gedacht dat ons gezinnetje al zo compleet zou zijn. Zowieso had ik toen ook niet gedacht al binnen een jaar zwanger te zijn. Toch was het zo. En kijk nu, we hebben een prachtige dochter en een stoere zoon.

Gisterenavond heb ik samen met Vera ons trouwalbum bekeken. Ik denk dat dit de eerste keer was sinds de bruiloft, of eigenlijk sinds we de foto’s ontvangen hebben van de fotograaf, dat ik het album op het gemakje weer eens bekeken heb.

5 jaar getrouwd - Project ApartHet was heel leuk om Vera te laten zien hoe wij getrouwd zijn en hoe onze bruiloft eruit zag. Ze vond het leuk om de foto’s van papa en mama te zien, maar daar bleef het ook bij. Verder was ze niet heel erg onder de indruk! Hahaha.

Ze zei nog wel dat ze later ook wil trouwen. Met wie? Vroeg ik. Met Amber (haar nichtje), zei Vera toen heel stellig. Lief hè? 🙂

Nothing Else Matters - 5 jaar getrouwd - Project Apart

Nothing else matters. Op dit lied dansten wij onze openingsdans. Gewoon omdat het een mooi nummer is. Wij houden van muziek. Wij houden van festivals. Het nummer past gewoon bij ons.

Uiteraard heeft ons huwelijk, net zoals ieder ander huwelijk, zijn ups en downs. Maar weet je, dat is vandaag helemaal niet belangrijk. Vandaag vieren we samen met onze kids de liefde.

And nothing else matters.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *