Fotografie | Lifestyle

Waarom je echt een zwangerschapsfotoshoot moet laten maken…

22 augustus 2016
Project Apart - zwangerschapsfotoshoot

In het begin van mijn zwangerschap wist ik al dat ik dit wou doen, een zwangerschapsfotoshoot. Vorige keer heb ik zelf regelmatig foto’s gemaakt, zelfportretten maar ook een paar samen met Erik. Maar nu met Vera erbij zag ik dat niet zo zitten dus daarom heb ik een zwangerschapsfotoshoot geregeld.

Waarom een zwangerschapsfotoshoot?

Echt waar, ik kan het iedereen aanraden! Zwanger zijn is erg bijzonder. Soms ben je het misschien behoorlijk beu. Dan snap je niet waarom mensen zo’n buik zo mooi vinden, want het zit alleen maar in de weg 😉 jaja, ik ken het. En die zwangerschapsgloed die je hoort te hebben zie je zelf echt niet in de spiegel. Maar toch straal je hoor!

Als je rond de 32 tot 36 weken zwanger bent, is je buik vaak op z’n mooist. Tenminste dat is wat ik heb begrepen 🙂 Of je een grote buik hebt of een klein buikje, dat maakt niet uit. Het is allemaal even bijzonder. Je gaat in deze periode vaak ook met verlof dus een mooi moment om je mooie zwangere lichaam alleen, met je lief of met je kids vast te laten leggen.

Ik wilde graag een zwangerschapsfotoshoot doen omdat ik weet van de laatste keer dat je al snel weer vergeten bent hoe het was om zwanger te zijn. De foto’s zijn een mooie herinnering aan een speciale tijd.

Lifestyle zwangerschapsfotoshoot

Persoonlijk hou ik erg van een lifestyle zwangerschapsfotoshoot. Spontane foto’s van hoe je zelf echt bent. Niet geposeerd en vol emotie. Dit is altijd op locatie, dit kan thuis zijn maar kan ook op een andere mooie plek zijn. Wij hebben het gecombineerd. Ik wilde graag in de foto’s terugzien dat het zomer is, dus vond ik het wel erg mooi om bij een bloemenveld in de buurt foto’s te maken. Maar ook thuis hebben we foto’s gemaakt. Je bent hier nog meer op je gemak en in ons geval vond ik het wel erg makkelijk dat ik van alles bij de hand had om Vera te vermaken en mee te laten doen.

Er zijn nog veel meer soorten zwangerschapsfotografie zoals in de fotostudio of juist in de natuur met een dromerige stijl en speciale kleding aan. Iedere fotograaf heeft z’n eigen stijl dus kijk even rond en kies hetgeen wat bij jou past.

Genoeg gekletst. Ik laat je graag een kleine selectie zien van onze zwangerschapsshoot:

Cornephotography2016-9767 Cornephotography2016-9541 Cornephotography2016-9456 Cornephotography2016-9329 Cornephotography2016-1144 Cornephotography2016-1109 Cornephotography2016-0833 Cornephotography2016-0755 Zwangerschapsfotoshoot

 

 

Wij hebben onze foto’s laten maken door CornéPhotography.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *